Arkadaşlar, her iki taraf içinde sıkıntılı olan bir süreçten bahsetmek istiyorum, sizinde değerli yorumlarınızı bekliyorum,
2019 yılında ikizlerimin olmasından dolayı kayınvalideye yakın bir yere taşınmaya karar verdik, hanım çalışıyor ve tek başına zorlanacağını düşündüğümüz için, kendi evimide kiraya verdim, en son kiracımda 01.03.2021 tarihinde taşındı, halen oturmaya devam ediyor, kayınvalidenin rahatsızlığı (kemoterapi) alıyor, başka bir kaç daha sebeplerden dolayı kendi evimize tekrar taşınmayı düşündük, kiracımıza usulüne uygun durumu anlattık, hatta 2-3 ay kira vermemesini, onu taşınma sürecinde kullanmasını istedik, kiracımız taşınmayacağını, mahkemeye verebileceğimizi söylemeyi seçti ve diyalog kanalını kapattı.
Kiracıyıda anlıyorum, çıkarsa muhtemelen yüksek kiralarla karşılaşacak ve maddi açıdan sıkıntıya düşecek, kendi durumumu gözden geçiyorum, hanım sürekli işten izin alıyor iş yerini sıkıntıya sokuyor, maddi açıdan bizde zor duruma düşüyoruz, kendi evimiz varken başka bir eve taşınmak (yüksek kira bedeliyle) istemiyoruz, siz olsanız neyapardınız.
Edit: mart 2023'te mahkeme var, ölmezde sağ kalırsak sonucu paylaşırım.