muratkaya_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kendim bu bilgilere istinaden başvurmuştum kendi sitelerimi, başvurmadığım yeni açtığım sitelerde mevcut içerik doldurunca onlarda da başvuracağım. Yeni açtığım bir sitede, günlük 1k ziyaretçiye ulaşıyordum, gnews'de onay aldıktan sonra günlük 5k ziyaretçi sayısı almaya başladım. Yani bilmiyorum gnews'den kaynaklı değilse neyden kaynaklıdır ama bu yüzden kendi yaşadığım deneyime göre tavsiye ediyorum yoksa yine tabi siz daha iyi bilirsiniz
Hocam nice yıllara. Umarım muhteşem bir yaş geçirir, her şeyin istediğiniz gibi olduğu bir yıl yaşarsınız.

Google News ile ilgili yönergeleri, kullanım şartlarını detaylıca inceleyeceğim. Tüm bu faydalar bariz şekilde görülüyor, sizin de belirttiğiniz gibi çok kişi faydalarını anlatıyor. Fakat benim aklıma takılan tek nokta, benim sitem neden haber (news) kapsamında değerlendirilisin...

Ben Google News kavramını bundan 3-5 sene önceki bilgimle değerlendiriyorum. O dönemlerde sadece haber siteleri, anlık içerik giren ve hızlı şekilde, yerine göre 30 dakikalık gündem konularını yazan siteler tarafından kullanılıyordu.

Benim içeriğim "news" kavramıyla uzaktan yakından alakalı değil. Buna rağmen başvursam, şu şartlarda onay da alır. Ama bir yerde eksi puan yazar, gelecekte sorun yaratırsa endişesi var.