Merhaba arkadaşlar, daha önce onlarca kez diyete - spora başladım. Hatta 2 yıl spor salonu parası ödeyip (Sırf pes etmeyeyim gitmek zorunda kalayım diye.) sonra 4. ayda bıraktığım oldu, yapamıyorum. Kendimi engelleyemiyorum.

Çok yemek yemiyorum, ancak masabaşı işteyim. O sebeple hareketsizim. Ve su içmiyorum.

BU KEZ Diyete başlarken NASIL YAPACAĞIM, NASIL DEVAM EDECEĞİM. BİR ŞART KOŞMALIYIM dedim. Ama her şeyden vazgeçerim sırf pes etmek için, tek aklıma gelen r10 oldu. Bu konuyu açıyorum, çünkü r10 huzurunda söz veriyorum. Her hafta bu konu üzerinden size hesap vereceğim. Diyeceğim ki kilom şu, aksatmadan devam ediyorum, şu gün kaçırdım listeyi diye. Eğer hafta içinde yazmazsam 1 haftadan fazla geçerse lütfen konuya giren bir arkadaş sorabilir mi? Pes etmek istemiyorum ama kendime güvenemiyorum.

Sırf pes etmeyeyim diye güzel bir diyet uygulaması da aldım, her gün ne yiyeceğimi söylüyor öneriyor. Aralıksız her gün ne dediyse onu yiyeceğim. Günde 2 l su şartı var, onu kaçırabilirim. Ama kaçırmamaya çalışacağım. Kaçırısam da buraya yazacağım bugün 2 l den az su içtim diye. Tek amacım pes etmemem için bir sebebim olması.

Varsa diyet düşüncesi olan başlasın o da benim gibi konu altından rapor versin bir birimizi gaza getiririz en azından çabaları görünce. Hadi bismillah

KİLOM: 101.5 KG
HEDEF KİLOM: 75 KG
HEDEF SÜRE: 20 Hafta
ÖĞÜN: KAHVALTI, AKŞAM YEMEĞİ, SU (Arada bir kahvaltı ve akşam yemeğinden kısıp tatlı )

--

Haftalık şablonum
-

*Başlangıç kilom: 101.5 KG
*Şuanki kilom:
*Bu hafta yediklerim:
*Haftada Aldığım kalori:
*Haftada Yaktığım kalori:
*Günlük Su hedefime: ulaştım