Bir süredir hemen herşey de olumsuzlukları, çakallıklar vb. vb olayları duyuyor veya yaşıyoruz. 2 Büyük e-ticaret sitesinden ürün sipariş verdim ikisinde de kusurun ötesinde d0landırıcılık var. İki ürünü satın aldığım pazaryerleri müşteri hizmetlerine bildirdim bakalım ne olacak.
  1. Birinde telefon sipariş ettim Nokia tuşlu telefonlardan telefonu TR dile çevirdim yarısı ing yarısı TR tuşlar bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bariz sahte bir ürün.
  2. İkincisi ise bir ayakkabı siparişi verdim bu üründe de ayakkabı defolu gelse anlarım ama tamir edilmeye çalışılmış kalitesiz yapıştırıcı kullandıkları için 1 saat sonra foyaları ortaya çıktı.

Hepsiburada üzerinden satın aldığım ayakkabı için bu gün ise bana ürünü satıcıya gönder denildi. Hepsiburada cevabı: Ayakkabı ürününüz için incelenmesi için iade talebinizi oluşturdum. Üründe incelenmesi bile gerek olmayan bir şekilde barız belli... Başta belli değildi bir iki saat sonra belli oldu... Ürünü sadece teslim aldıktan 2-3 saat sonra bildirdim... Bu ayakkabı için 4-5 gün oldu çözüm yapılmadı birde üstüne 4-5 gün daha bekleyecem.