mesela kızlar çiçekleri sever biliyorsun genel olarak,2.olaydaki kız arkadaşımda çok severdi normalde.bigün internetden bi arkadaş nişanlısına çiçek siparişi verirken dedim işte bende ne zamandır almadım benimkine,bende alayım bi tane.o ara ünideyiz işte,kızında sınavları var dedim işte moral olur,sevinir,kafası dagılır biraz...sana çiçek aldım diye haber vericek halimde yok tabi.sonra internetden bakıyorum teslim edilmiş ama ne aradı,ne sordu sanki çiçek başkasına gitmiş gibi.meger benimkinin diger sevgilisini bilen,beni bilmeyen bi arkadaşı yanındaymış o ara.gizli bi hayranım var yine çiçek gönderdi filan diye kızı kandırmış,benimki duymasın kim bilir kim bu işte delirir filan diyip çiçegide çöpe atmış.banada bi ana avrat küfretmedigi kaldı çiçek gönderdim diye.neymiş,yurtda çiçek yasakmıştı işte kapıdaki görevli buna kızmış,çiçegi alıp çöpe atmış filan...daha önce kaç defa çiçek gitti,hediye gitti aynı yere sorun olmadı.şimdi mi oldu.ki daha sonrada yine istedi zaten yani bahane uyduruyor.bende tabi sınav haftası,stres var filan diyip kötüye yormadım.
başka bigün ise aldattıgından çok büyük oranda eminim artık ; o ara farklı şehirlerdeyiz,yola çıktım yanına geliyorum uçakla diye bi mesaj attım.sınav haftası filan degil ama bu tutturdu işte görüşemeyiz,sınavlara şimdiden çalışmaya başlamam gerek,boşa gelme filan diye.dedim 5dk görsem yeter,özledim.sonra izmir merkezde arkadaşlar var,onlarla gezerim filan dedim.o gün yurtdan kaçmış meger,sevgilisinin evindeymiş ve sınav filan yok diye okuluda asmışlar.okula gitsem bulamayacagım,yurda sorsam bulamayacagım tabi korkudan kalpten gitmiştir.40 defa aradı,heralde 100 tane mesaj atmıştır gelme diye.halbuki adanada,evde oturuyorum
normalde benle konuşurken gayet samimi,içten,kendi gibi konuşurdu kız.ama Bikaç defa telefonda benle konuşurken sanki yemek yedigi yerdeki garsona şipariş verir gibi,soguk konuştugunu farkettim.bilmeden heralde bi halt yedim,trip atıyor dedim...
ilk sevgilimde büyük bi kalp sorunu vardı,2 defa fenalaşıp hastahaneye kaldırıldı mesela.2sindede gittigimde kankam oradaydı.tabi iyilik sever kanka,arkadaş ayakları filan yaptılar.ben de konduramadım dedigim gibi.
birlikte aynı yerdeyken benim şakalarıma yapmacık şekilde gülerken,onun şakasına içtenlikle güldügünü gördüm bikeresinde mesela.dedim benim şakamı begenmedi heralde,olabilir.
başlarda ben aradıgımda 2.defa çalmadan açar,mutlu/heyecanlı bi ses tonuyla konuşurdu.sonra baktım telefonu hiç açmadıgı oluyor,işi vardır diyip kapatırdım ve saatler sonra dönerdi.yada 40 defa çalardı,öyle açardı işte sürekli bi bahane uydururdu.insanlık hali,meşguldür sonuçta tüm hayatı ben degilim derdim.
biz birlikteyken eskiden daha çok eglenirdik,daha mutlu görünürdü.sonra baktıgımda daha normaldi yani mutsuz,somurtuyor degil ama eskisi gibi mutlu olmadıgını bikaç defa farkettim.ama sonuçta benle ilgili olmak zorunda degil konu,bişeye takılmıştır kafası,kızmıştır,üzülmüştür diyip üzerinde durmadım.neşelendirmeye çalıştım...
ilk sevgilimde olay,kankamın sevgilisi sayesinde ortaya çıktı.2 çift olarak geziyorduk sürekli,iyi anlaşmalarıda o zaman hoşumuza gidiyordu haliyle.kimse istemez sonuçta sevgilisi ile,kankasının arasının kötü olmasını.meger benle 5.yılını kutlarken onlada 1 yıldan fazla süredir birlikteymiş kız...mehmetin sevgiliside bi süre sonra şüphelenmiş bişeylerden,takip edip bildigin basmış bunları da öyle ortaya çıktı....
2.sevgilimde ise kızın babası sayesinde ortaya çıktı olay.ailecek görüşüyorduk onlarla.kız bi taraftan benle evlilik planları yapıyor,bi taraftan okudugu yerde bi sevgilisi var ve annesini onla tanıştırmaya götürüyor,bi taraftanda diger bi sevgilisi kızınla evlenecem,onu bana ver diye babasının karşısına dikiliyor.babası,bu kız deli mi arkadaş,ne yapmaya çalışıyor.bu adama ben kız mı veririm diye dert yanıyordu bana.adam serseri,işi gücü yok,söyle benim kız bundan vazgeçsin diyordu.
en kısa haliyle bunlar geldi aklıma şimdi

ünideki en yakın arkadaşım bi kızdı.kızın 3 sevgilisi vardı,bigün onlardan birisi bunu aldatmış.bu da gitmiş 3ten 2ye düştü diye 2 sevgili daha yapmış ve 3ten 2ye düşmemiş,4e çıkmıştı.bunlar nasıl anlamıyor onu aldattıgını derdim,o arada benimkide aynı şekilde 3-5 kişiyle sevgiliymiş yani birebir ben de o durumdaymışım aslında.ünideki arkadaşım olan kız da bi sevgilisini arar,ablam hasta olmuş memlekete gidip çocuklarına bakmam gerek diye aglardı,sevgilisinden para isterdi.adamın parasını yiyor dersin degil mi bunu görsen?alakası yok ama...o sevgilisinden aldıgı parayla,ankaradaki diger sevgilisinin yanına giderdi bu kız.ankaradaki haftasonu gel bende kal demiş ama kızı oraya getirecek parası yok.bu da diger sevgilisinden yol parası almış,ankaradakinin evine gitmişti koşa koşa.
hem kendi yaşadıklarım,hem çevremde gördüklerimden sonra bende haliyle güven sorunu ortaya çıktı.bu anlattıklarımdan çok daha beterlerini gördüm,duydum arkadaş çevremde malasef.hadi gelde birine güvende sevgili ol,evlen....