OzcanByri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Hocalarım aklımda bir uygulama yapma fikri var. Her hangi bir uygulama yapmak için bir programlama dili (flutter,Java vb.) bilmediğim için uygulamayı sıfırdan kodlayamıyorum. Bu nedenle uygulamayı webview yapmaya karar verdim. Önce siteyi yapıp sonra uygulamaya dönüştüreceğim. Webview uygulama yapan siteler var.Uygulama konsepti gereğince sürekli güncel içerik paylaşılacak. İçerikleri site üzerinden ekleyeceğim ve uygulamadan da güncellenecek. Daha önceden kodular'ı kullandım Kodular da uygulamayı bir kere yapıp apkya dönüştürünce sonradan da siteyi güncelleyence uygulama güncellenmiyor tekrardan apkya çevirip telefona indirmek gerekiyor. Appcreator24 de ise tam tersi uygulamayı bir kere yapıp telefona yüklendikten sonra siteyi güncellediğimiz anda uygulamada içerikler otomatikmen güncelleniyor işlem yapmaya gerek kalmıyor.
Bildiğim kadarıyla kodular.io da anlık içerik güncelleme yok.Appcreator24 de ise var ama yaptığı appcreator24 biraz dandik eklenti bakımından çok basit, Kodular ise baya kapsamlı ve kullanışlı.

Acaba sizin bildiğiniz web siteyi webview uygulamaya dönüştüren web siteleri varmı ?
Daha önce Kodular kullanan hocalarım var ise nasıl anlık güncelleye bilirim?

Merhaba, Eğer sizin için sorun olmayacaksa hocam Android için sitenizin profesyonel WebView uygulamasını geliştirebiliriz, imzamdaki konudan ulaşabilirsin. Hazır siteler genelde ekstra paketler satmak için ücretsiz sürümlerinde pek sağlıklı ve faydalı bir uygulama çıkartmazlar. Bir de Google Play'e yayınlanmak istenen uygulamaları Google kabul etmeyebilir.