Karşılıklı olarak birbirimizi anlamadığımızı düşünüyorum. Daha fazla tartışıp konuyu kirletmeyeceğim. Benim barındığım tarih yani Mart 2021'de bu tarz tweetleriniz olmuş düşünüyorum ki bu kesintilerden bende müzdarip olmuşum. Haliyle bundan dolayı memnuniyetsizlik durumu oluşmuş.
Ben X firmasından barındırma alsam bile X firması Y datacenterından dolayı problem yaşarsa doğal haliyle ben Y datacenterına söz söyleme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum. Eğer ki bir hatam varsa bu konuda kusuruma bakmayın yanlış düşünüyor da olabilirim.
Büyük bir datacenterın ufak bir web tasarım ajansı ile tartışmasını da görmüş olduk ya teşekkürler R10.net 🖤
Kesinlikle anlamıyoruz.
Biz birden fazla operatör üzerinden hizmet almaktayız. Ancak piyasa koşulları sebebiyle uygun fiyatla hizmet vermek adına sadece Türk Telekom ve Çoklu Operatör olarak 2 ayrı internet erişimi satıyoruz.
Eğer kullanıcılarımız fiyatı uygun olması sebebiyle sadece Türk Telekom hizmeti alıyorsa, Türk Telekom da sorun yaşandıgında internet erişimi kesiliyor. Çoklu operatör kullanıcıları erişime devam ediyor diğer operatörlerden.
Burda kullanıcının tercihi sebebiyle siz sorun yaşamış oluyorsunuz.
Alıntıladıgınız talep tarihi üzerine mause getirdiğinizde saatin kaçında atıldıgını görebilirsiniz. 02:30 ve sizin whatsapp konuşmalarınızdaki saatten farklıdır.
Yaşadığınız problemin Netinternet kaynaklı bir sorun olup, olmadıgı konusunda hiçbir fikriniz bile yok ama burda bizi siz mağdur ettiniz yazabiliyorsunuz