İnsanları yaşına göre asla değerlendirmem..
Yazdığımı tam okumamışsınız ancak ben burda yazılan memnuniyetsizlik cümlesinin bizimle alakalı olmadığını göstermiş oldum herkese..
Daha fazla da uzatmaya gerek yok.. Sizi mağdur eden bizmiş gibi yazmaya devam ediyorsunuz ve edeceksiniz sanırım.. Unutmayın yaptığınız doğru değil. Biz genel bir problem oldugunda burdan
https://twitter.com/status_ni yazarak paylaşıyoruz whatsapp görüşmeleriniz elinizde tarih, saate bakarak kontrol edersiniz isterseniz ama umurunuzda olmayacak.. Beni Netinternet mağdur etti demeye devam edeceksiniz muhtemelen.
Karşılıklı olarak birbirimizi anlamadığımızı düşünüyorum. Daha fazla tartışıp konuyu kirletmeyeceğim. Benim barındığım tarih yani Mart 2021'de bu tarz tweetleriniz olmuş düşünüyorum ki bu kesintilerden bende müzdarip olmuşum. Haliyle bundan dolayı memnuniyetsizlik durumu oluşmuş.
Ben X firmasından barındırma alsam bile X firması Y datacenterından dolayı problem yaşarsa doğal haliyle ben Y datacenterına söz söyleme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum. Eğer ki bir hatam varsa bu konuda kusuruma bakmayın yanlış düşünüyor da olabilirim.
Büyük bir datacenterın ufak bir web tasarım ajansı ile tartışmasını da görmüş olduk ya teşekkürler R10.net 🖤