Ekran görüntülerine bakmadınız sanırım, "kabin networkü mü gitti" sorusuna netinternet gitti şeklinde yanıt vermişler. Emin olun bende bu sektör içindeyim kimseye haksız yere bir söylemde bulunmam. Kabin networkü gitmiş olsaydı eğer Netinternet'ten memnun kalmadım demem. Yaşım küçük olabilir ama ticarette neyin nasıl yapılması gerektiğini elbet biliyorum. Müşterilerden gelen ağır hakaretlerin hepsini siz değil ben çektim, datacenter değişikliği sancılarını da ben çektim. Benim derdimi bir ben birde sorun yaşayan müşterilerim bilir. "Ticaret yapıyorsanız sizin hizmet aldığınız yer müşterinizi ilgilendirmez, onlar sizi bilir, sizi tanır.." şeklindeki ifadenize şöyle bir yanıt vereyim kesinti yaşadığımda hiçbir zaman müşterilerime karşı verimerkezini suçlamadım, her zaman bir sorun var ilgileniyoruz şeklinde yanıt verdim hatta onunda kanıtı sunayım ;

Sonuç ve öz olarak; Netinternet'te zamanında bir sorun olmuş ve ben bundan dolayı mağdur olmuşum yani ortada bir memnuniyetsizlik var. Bende haklı olarak bu memnuniyetsizliğimi forumda dile getirdim.
Teşekkürler
İnsanları yaşına göre asla değerlendirmem..
Yazdığımı tam okumamışsınız ancak ben burda yazılan memnuniyetsizlik cümlesinin bizimle alakalı olmadığını göstermiş oldum herkese..
Daha fazla da uzatmaya gerek yok.. Sizi mağdur eden bizmiş gibi yazmaya devam ediyorsunuz ve edeceksiniz sanırım.. Unutmayın yaptığınız doğru değil. Biz genel bir problem oldugunda burdan
https://twitter.com/status_ni yazarak paylaşıyoruz whatsapp görüşmeleriniz elinizde tarih, saate bakarak kontrol edersiniz isterseniz ama umurunuzda olmayacak.. Beni Netinternet mağdur etti demeye devam edeceksiniz muhtemelen.
Edit:
(Konuyu takip edenlere özet) Bu arkadaşla şirketimizin ticari olarak hiçbir alışverişi yoktur, kendisi müşterimizden veya belki müşterimizin müşterisinden hizmet almıştır, hizmet aldığı yerin kendisine Netinternet'te sorun yaşadım demesi üzerine bu platformda Netinternet beni mağdur etti demektedir.