Müşterilerimizin kendi ağlarında bir problem, siber saldırı ve benzeri bir durum olduğunda da her zaman suç bize atılıyor ne yazık ki.
Sizden ricam bir daha public yerlerde bizim adımızı kullanarak memnun kalmadığınızı iletmemeniz olacaktır. Sonuçta bizden değil bir müşterimizden hizmet almışsınız, bizimle ilgili herhangi bir tecrübeniz bile yok yazdığınız gerçeği yansıtmıyor.
Türk Telekom'da, yada diğer operatörlerde sorun olduğunda bu problemin sorumlusu olarak biz operatörü sorumlu tutmuyoruz mesela.. Kullanıcılarımızdan özür diliyoruz yada alternatif olarak farklı, farklı operatörlerden hizmet alıp yedeklilik sağlıyoruz. Yada jeneratör bozulunca jeneratör firmasını, switch bozulunca switch firmasını veya destek talebine cevap verdiğimiz bilgisayarlar bozulunca bilgisayar firmasını sorumlu tutup müşterimize böyle bilgi vermiyoruz. Müşterimizde public yerlerde apple yada asus bozulmuş ondan talep geç cevaplanmış demiyor. Ticaret yapıyorsanız sizin hizmet aldığınız yer müşterinizi ilgilendirmez, onlar sizi bilir, sizi tanır..
Ekran görüntülerine bakmadınız sanırım, "kabin networkü mü gitti" sorusuna netinternet gitti şeklinde yanıt vermişler. Emin olun bende bu sektör içindeyim kimseye haksız yere bir söylemde bulunmam. Kabin networkü gitmiş olsaydı eğer Netinternet'ten memnun kalmadım demem. Yaşım küçük olabilir ama ticarette neyin nasıl yapılması gerektiğini elbet biliyorum. Müşterilerden gelen ağır hakaretlerin hepsini siz değil ben çektim, datacenter değişikliği sancılarını da ben çektim. Benim derdimi bir ben birde sorun yaşayan müşterilerim bilir. "Ticaret yapıyorsanız sizin hizmet aldığınız yer müşterinizi ilgilendirmez, onlar sizi bilir, sizi tanır.." şeklindeki ifadenize şöyle bir yanıt vereyim kesinti yaşadığımda hiçbir zaman müşterilerime karşı verimerkezini suçlamadım, her zaman bir sorun var ilgileniyoruz şeklinde yanıt verdim hatta onunda kanıtı sunayım ;

Sonuç ve öz olarak; Netinternet'te zamanında bir sorun olmuş ve ben bundan dolayı mağdur olmuşum yani ortada bir memnuniyetsizlik var. Bende haklı olarak bu memnuniyetsizliğimi forumda dile getirdim.
Teşekkürler