Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
şarki sözleridemi yasak toplumda yayınlamak.
Yasak tabi. Her şey yasak ki telif gönderiyorlar. Sezen aksu varsa direk sil hepsini. SN muzik yaz çıkan herşeyi sil. Arkana bile bakma. Bu bir örnekti. Başkalarıda var böyle.
Diyorki bak olayı anlatayım. Benim tescilli , tecilli, bana ait bir şeyi benim haberim yokken paylaştığın her şey suç diyor. Kaldırmanı istemiyorum. Parasını istiyorum diyor. şarkı başı 20.000 tl -30.000 tl istiyorlar. Haberinde olsun. Siteyi sil. Telif olan hiç birşey yayınlayamazsın. Şarkısözü , video , fotoğraf vb a101 in tabela resminden bile ceza yeme durumu var ama göndermiyorlar. ama şarkıcılar gönderiyor. Yanlış alandasın. Yerinde olsam direk kapatırım siteyi.
Onu açacağına aktüel ürün sitesi aç. onda da hit var. En azından yaptığın legal olur ve adsense de yayınlarsın güzelde getirisi olur.