Sanırım senin hiç yanında bir yakının döne döne ciğeri parçalana parçalana ölmemiş. Ben bizzat yaşadım. Hem de iki defa.. Babam da olmuştu Corona. O da çok hafif atlattı. Her bünye bir olmuyor. Hastalığın yayılması birilerinin oyunu olabilir ama hastalık bir gerçek.
Öncelikle başınız sağ olsun hocam.
Virüsü inkar etmek ahmaklıktır. Yanlış anlaşılan yer burası zaten.
Ben ve benim gibi düşünenler virüsü değil virüsün tedavi yöntemini sorguluyor.
1 tanesi bile kalp krizini tetikleyebilir, kalp ritmini etkileyebilir denilen ilaçtan tam sekiz tane birden içirildi insanlara. Lütfen bunu sorgulayın..
Sonradan "pardon yanlış ilaçmış" diye kullanımından vaz geçilen kaç tane ilaç olduğunu sorgulayın lütfen.
Rna virüsüne karşı (sürekli mutasyona uğrayan virüs) 6 ay öncesinin mutasyona uğramamış hali vücutlara enjekte edildi. Lütfen bunları sorgulayın.
Virüs çocuklara zarar vermiyor denilip de aşının çocuklara kadar nasıl indiğini sorgulayın.
Aşı vurulduktan sonra kalp krizi geçiren insanların neden bu duruma geldiklerini, o kadar aşıya rağmen hasta olan insanların neden hasta olduğunu sorgulayın.
50 kuruşluk maskenin insanı virüsten nasıl koruduğunu, bu kadar hava kirliliğinin yanında maske takara oksijensiz yaşamanın ne demek olduğunu, körpecik yavruların akşama kadar çıkardıkları karbondioksiti nasıl tekrar soluduklarını sorgulayın.
Kaç tane şirket nasıl milyarder oldu bunu sorgulayın.
Bill Gates gibi paragözlerin neden sürekli bunu gündemde tuttuğunu sorgulayın.
Ve LÜTFEN,
Aşı karşıtı insanlara virüsü inkar ediyormuş gözüyle bakmayın. Bir gün kan nakli için covid aşısı olmamış insanlara ihtiyaç var derlerse de şaşırmayın.
(Bunu bizzat yaşadım çünkü. Trombosit ihtiyacı olan bir hasta için kan verdim. Benimle birlikte 20 kişi daha kan vermesine rağmen sadece benimkini kabul ettiklerinde çok şaşırmıştım.)
Saygılar.
Tekrar başınız sağ olsun.