delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciddi anlamda soruyorum; ekonominin etkilemediği kimse yoktur. Ben bile eşimle birlikte çalıştığımız halde zorlanıyoruz (kira ödemediğimiz halde).

Şimdi geçen gün, eşim arkadaşlarıyla günlerdir hesapladıkları bir kafeye gitmişler. Kahvaltı 150 TL kişi başı. Sıra bekliyorsunuz. Göztepe'de.

Sonra gerçekten merak ettim, sürekli araçla geziyorum istanbul içini işim gereği, boş kafe restoran yok. Trafikten zerre eksilme yok.

Ya bu dükkanlar bedava yemek dağıtıyor ya da bir yerlerde ucuz yakıt var.

Bana AHaber diyecekler yazmasın rica ediyorum. İşim gereği araçla sürekli avrupa yakasına geçip dönüyorum. Gözümle gördüğümü haberde izleyecek değilim.

Hafta sonu kadıköyde yürümeye yer kalmadığını saymıyorum.
merhaba hocam, şöyle bir gercek var. Büyük sehırler ankara, istanbuk gibi krizi hissetmiyor. Sıcak para akışı çok fazla ankaradaki memur, ögrencı, tayin olanla gelen sıcak parayı, kırıkkale, balıkesir vs kıyaslayamazsın. Krizler büyük sehırleri teget gecıyo dersek dogrudur, ticari bakımdan. Birileri batıyor, birileri yeni yerler acıyor, yatırımlar yapıyor bunu hıssetmıyorsun. Ayrıca eski kurtulus savası ve canakkale savasındakı ıstanbul resımlerıne bakmanı onerırım.
Askerlerımız tren garında veya sokakta sıra halınde sevk edılmeyı beklerken kahvaheneler dolu, ellerınde nargıle cay kahve var bır cok ınsanın. Acı ama gercek bu