hocam geçen sene mart ayında benimde annem kansere yakalandı göğüs kanseriydi , süreç çok zorlu geçiyor önce buna hazırlık olun ki ben o dönem üniversiteye hazırlanıyordum .
ilk başta göğsü alınıcak ölüm riski yok rahat olabilrisiniz ama sıçramadan korkun .
annem ameliyat oldu ve göğsü alındı . ardından kotnroller yapıldı. ve kemoterapi için kanını test ettiler akıllı ilaca uyumlu değilmiş
akıllı ilaca uyumlu olmaz ise eğer kaşlar saçlar ayak parmakları komple dökülüyor ve çürüyor kemoterapiden dolayı inşallah annenize akıllı ilaç çıkar .
o psikoloji annenizi çok üzer . biz bunu anlamamız mümkün değil
sonra kemoterapi alıcak 3 yada 6 ay duruma göre doktor uzatıp kısaltıyor . 2 yıl kadar da iğne vurulucak adet olmaması için . adet olursa sıçrama riski var .
daha sonrasında annem şuan atlattı fakat geçtipimiz 6 ay öncesinde öğrendik ki diğer göğsünede sıçramış , ama sıçrayan göğsündeki iyi huyluymuş biraz rahatlasakta hala risk devam ediyor .
size tavsiyem biraz soğuk kanlı olmanız ve annenize destek vermeniz ben çok sorguladım neden bizim başımıza geldiğine dair ama nafile.
umut kesilmez diyip dua edin . herşey olacağına varır inşallah hakkınızda hayırlısı olur
anneler bizim gözbebeğimizdir