Schatz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samimi olarak cevap verirseniz sevinirim.
Böyle bir durumdan ceza alan birine şahit oldunuz mu?
-Şoförlü araç kiralama yapan müşterim vardı kendi yeğeni saldırmıs şu an mahkemelikler.

Varsa hangi suçtan ve kaç yıl?
-TCK'nın 243 ve 244. Bu konuya mahsuben çıkarılmıştır

Hayatınız boyunca kaç kere siber suçlarla mücadeleye gidip böyle bir işlem yaptınız?
-İki ayrı müşterim sonuç aldı ama yaklaşık iki üç ay sürücüyor

Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz cidden merak ediyorum.
-Türkiye
Gerçekten böylesine şipşak adaletin sağlandığı bir ülke miyiz?
-Kardeşim adamı zaten salcaklar belki ceza bile vermeyecekler ama şunu yapacaksın
Oluşan neden nediyle iş yapamadığını günlük belli tutarda iş yaptığını saldırılarla ciddi zarar girdiğini söyleyip tazminat talep etcen. Olayı ispatladıktan sonra.

Ben mi yanlış yerde yaşıyorum?
-Yanlış yerde yaşadığın yok. Derdini doğru anlatırsan derman bulunur doğru anlatamazsan derdin içinde boğulursunn.
Ben nasıl müracat edileceğini anlattım burda söz konusu adamın ceza alması değil karşılığında alınacak tazminat.

Siber suçlarla mücadeleye direk gider talepte bulunursan bilir kişi olmadan olayı kavrayamazlar o nedenle ben bilirkişi gibi metin hazırladım hangi evraklarla gideceğinizi anlattım. Sen gider tık saldırısı alıyorum sitem bu dersen savcı ne diyor bu der takipsizlik verir.

Bak 70 ayrı ip oldugunu düşün bunun içinden 40 tanesi aynı kişiye ait olduğu ortaya çıktığında bu adamın sana ip resetlemek suretiyle tık yaptığı kabak gibi çıkar ortaya sonrasında dava açarsın adamı salarlar ama tazminattan kaçamaz