soruma verdiğin cevaba bak

ben iştahsızmışım.. maşallah nasıl bir hafızan varmış o günleri hatırlıyorsun? Bu arada kaç yaşındasın?
sorum : kardeş kaç tane iştahsız çocuk büyüttün?
o çocuk yemek yemeyince ne hale geliyor biliyor musun (açlık ile halsizlik, huysuzluk, ağlamalar vs..), 1 lokma yedirebilmek için tabiri caizse takla atıyorsun.. o yemek yemeyince evin içinde huzur bile kalmıyor. Büyüme çağındaki çocuğu aç bırak 2 gün diye saçma sapan şeyler yazmışsın, sen 2 gün yemek yeme şu yaşında ne hale geliyorsun dene bakalım?
bu konuda 3-4 yıldır muzdaribiz, saçma yorumlar görünce sinirim tepeme çıkıyor. geyiğini geyik kategorisinde yap.
Kaç tane yeğenim var birde benim de anam babam var onlar da bu konuları anlatmış olabileceğini herhalde düşünmedin neyse Benimde bir anam babam var senin sinirin beni zerre ilgilendirmiyor engelleyip geçebilirsin. 38 yaşındayım bulgar göçmeni savaş görmüş yunan zulmüne uğramış bir aileninde torunuyum yani tabiki zorlanirsiniz olabilir orda espri yaptigimi sonundaki emojiden anlayabilirsiniz yada sonradan söylediğim arı sütü gibi bilgileri efor sarfetsin dediğim bilgilerine ciddiye alabilirsiniz espri yapma nedenim çok nazlı çocuk var inan bana neyse konu uzamasın daha