Öncelikle kafaya takmana gerek yok karşındaki Turkcell de olsa %90 ihtimalle önemli bir sorun yaşamayacaksın, ancak yine de ifadeni bir avukat eşliğinde vermeni tavsiye ederim. Karakola gittiğinde polisler bu konularda tecrübeli oldukları için ve kendilerince "boş" olan bu konuyu pek önemsemeyecekleri için senin ifadeni üstünkörü alırlar. Başlarından savmak için oldu bittiye getirirler. Yaşın genç olduğu için heyecan yapabilirsin, durumu avukatsız çözmeye çalışmamanı tavsiye ederim. Benim tecrübeyle sabit tavsiyelerim bu yöndedir.

Not: Yaptım ama yaşım küçüktü demektense, yapmadım bi yanlışlık var demeyi tercih ederdim. Suçu kabul ettiğin anda suçlu olursun. Gerisine hakim karar verir. Ben avukat değilim ancak tam olarak bu noktada avukatın yönlendirmeleri önemlidir. Ben başta olmak üzere forumdan bu konuda akıl almak da fikir edinmek için iyidir ancak uygulama açısından sakıncalıdır.

Bir diğer not: 13 yaşında bir çocuğun BIP kullanabileceği bir hata sahip olması (sahiplik olarak) mümkün değildir. İhale hat sahibine kalabilir. Hat sahibi kimse (anne, baba) konu oralara uzayabilir.