orta direk kalmadı artık maalesef. zengin tam zengin fakira tam fakir. artı gelecekten kredi kartı/kredi lerle yemeğe devam ediyor millet onun rahatlığı şuan.
Hocam pandemi döneminde o dediğiniz olayı yaptık. bitti onlar. Çok şükür market yağmalamaya gitmedim. hep dikkatli davrandım fakat ilk eve kapanmada 3 market arabası cips dolduranlar yine cafede restoranda. Ya ben tutumluyum ya da ekonomi bize vurdu bi. ama ekonomi kötü diyenler hep zenginler.
Okudum tabiki antalya da öyle kalabalık oturacak yer yok demek ki ekonomi iyi sadece benzer gelire sahip insanları seni beni vurmuş hocam
Hocam her yıl Antalya'ya tatile gidiyoruz sezon kapalıyken ekonomi kriz olmasa bile sokaklarda in cin top oynar. Benim bahsettiğim şehir istanbul gözünü seveyim burada sezon mu var.
Geçen akşam 400-500 kişilik pahalı bir mekana gittim. Buna rağmen 15-20 dakika masa boşalmasını bekledim.
Gelir düzeyleri arasındaki ciddi farktan kaynaklanıyor herhalde bu durum maalesef.. Yoksa ünlü kahvecilerde normal bir kahve olmuş 30-40 lira ama halen sıra var ne zaman gitsem
Anlatmaya çalıştığım işte bu.