dilaverdilaver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
doktor mükemmel olamaz tabiki ama cok konuda cok yüksek oranda haklı bende takipçilerindenim. sıg sıfatı bence hakkettigi bir sıfat olmamış gösterdigin video da adamın dünya görüşünün çok çok ayrıntı bi parçası bence daha fazla bilgi edinmelisin hakkında bizi rahatsız eden her şey kötü degildir. ben samimiyetine inanıyorum ki bence en önemli mesele samimiyet adam faydalı birşeyler yapmaya çalışıo ve sıg demek biraz haksızlık oluo,hatta toplumun ve mecrasının ortalamasını düşünürsek çoook aşırı bir haksızlık oluyor. bilmiyorum belk sen 100 haluk tatar edecek kalitedesin( gerçekten söylüyorum) ama her şey tersten çalışio gibi bu adamı böyle bir yorumla görmek adalet iç güdümü harekete geçirdi remen. xD ben söyledigi bircok şeyi bizzat deneyimlymiş biri olarak önemli bir deger oldugunu büşünüyotum. ama buna tabiki körü körünr hiç kimsenin takip edilmemesi de lazım o ayrı bir konu . saygılarımla
Yani bir veya birkaç video ile karar vermemek lazım belki de haklısınız, estağfurullah ben kendimle kıyaslamadım asla, milyonlara hitap etmiyorum zaten aynı ligte bile değiliz. Teşekkürler.

videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam orada bir sürü şey anlattı, ben sadece pahalılık için demedim. (bizdeki pahalılığın önemli kısmı zaten vergilerden dolayı o da ayrı konu)
Özetle zaten çoğumuzun gördüğü şeyleri dile getirmiş.
O nedenle dedim zaten, tespitleri herkesi kapsamaz ama çoğunluğu kapsıyor diye.

Çokta takma ayrıca sonuçta adam bilirkişi değil kendi çapında görüşlerini anlatıyor altı üstü : )

Dedelerimizin kafa yapısını taşıyor benim gördüğüm. (İyi anlamda diyorum) Ama günümüz gerçekleri farklı. Gençler bunları dinlemez bile.
Yok takılmadım sadece biraz fazla pohpohlandığını düşünüyorum teşekkürler.

mechulsun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizle aynı düşüncede olmamasından dolayı sığ düşünceli mi oluyor?
Bazı yerlerine bende katılmıyorum ama direct sığ düşünceli demek doğru değil.
Benle aynı düşüncede olmadığı için değil hocam, meseleye çok dar bir açıdan baktığı için. Teşekkürler.

BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse mükemmel değildir, uzun zamandır takip ediyorum ve özellikle dünya tarihi serisini harika bulduğumu söylemem lazım, sezarın hakkı sezara. Burada ince bir detay var yalnız, kendisinin tarih ve bilgi içerikli videolarını seviyorum, bilgi konusunda yalan söylenmez çünkü veya bilgi gerektiren bir konuda kendi fikrinizi yorumunuzu katamazsınız, İstanbul 1453 yılında fethedildiyse 1485 diyemezsiniz, o yüzden felsefe değil bilgi videolarını tercih ediyorum. Yine de bilgi konusunda kendisine inceden bir kulağını çınlattığım videosu oldu, şöyle izah edeyim. Tamamen sıfırdan İngilizce eğitim video serisine başlayayım dedim, hani bildiğiniz ABC seviyesi alfabe, daha yes ve no nedir bilmeyenlerin başladığı yerden başladım, videonun yarısında duvarları yumruklayarak kapattım, daha ABC seviyesindeki videolarda ilk subject şöyle, daha sonra past tense bilmem ne, irregular bilmem kim, aga bir dur İngilizce konuşmayı kes, bunun gibi onlarca İngilizce kelime etti sanki İngilizce bildiğinden emin olmamızı istermiş gibi alın işte bakın İngilizce konuşuyorum doğru yerdesiniz demek için çekmiş videoyu, onları bilsem alfabeden niye başlayayım bir sakin anlat, İngilizce bilmediğim için gelmişim sen benimle İngilizce konuşmaya çalışıyorsun daha ilk videoda. Sadece bu konuda kendisine çok pis ayar olmuştum, onun dışında siyasi ve ekonomik görüşlerimiz aynı olduğu için gündem konularında da pek farklı görüşümüz yok. Felsefe ise kişiden kişiye değişir. Benzer olarak birkaç isim yazayım mesela. Beyhan Budak, Anıl Hikmet Öztekin, Akademik Link, hadi bir miktar Efe Aydal diyebiliriz, Gelişim Okulu diye bir kanal vardı yanılmıyorsam onu sayabiliriz yani mevzu felsefe ve kişisel gelişim ortaya karışık olacaksa. Bence Haluk Tatar gerekli konularda gayet bilgili ve yetenekli, sadece çok fazla içerik üretme baskısı ile konusunun yani alanının dışına çıkıyor, bilmediği konularda da çok fazla yorum katıyor, onun dışında herhangi bir sıkıntı yok. Keşke ülkenin büyük çoğunluğu Haluk Tatar kadar " sığ ve sıradan " olabilselerdi. Tabi İngilizce konusunda ayıp ettiğini tekrar ekleyeyim.
Haklısınız hocam yukarıda da dediğim gibi birkaç video ile karar vererek ben hata yapmış olabilirim elbette. Gene de beklentilerinin çok altında kaldı. Teşekkürler.

Tartaros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu videoyı bilmiyorım ama haluk tatar, çoğu psikoloji sanatında, gerçekleri aydınlatan aranan bi şahıs. çoğu psk. videosu aydınlatacağına eminim.
Beyhan Budak ismini tavsiye ederim o konuda ben de. Teşekkürler.