ODDAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Aileme ait İstanbul'da Osmanbey metrosuna 400-500 metre uzaklıkta, ana caddenin bir arka sokağında, Atatürk'ün evinin tam arka bitişiğindeki apartmanda altlı üstlü 2 evimiz var. Bu 2 ev de ikiye bölünerek 4 ev haline getirildi (2 tane 1+1, 2 tane 2+1) ve içlerinde de kiralicilari var.
Bu evleri nasıl satabiliriz acaba? 4 ev için toplam fiyat olarak 600.000$ istiyoruz. Araplar için veya yabancılar için kaçırılmayacak bir fırsat fakat öyle bir çevremiz de yok. Çevresi olan adam 1 milyona da satar çünkü gerçekten merkezi, temiz ve ister yatırımlık ister yasamalik evler.
Yardımcı olabilecek veya tanıdığı olan güvenilir birileri varmıdır burada?
En temizi kurumsal bir emlakçıyla anlaşmak hocam. Remax vs. gibi işinin ehli, portföyü ve networkü olan firmalar dediğiniz fiyatlara çıkabilir.