Daha neyin ne olduğunu görmeden büyük sözler konuşma derim.. İnsanların işi oluyor gitmek istemiyor uzun dönem, işi olmasa bile uzun dönem gitmek istemeyebilir...
Ben 6 ay yaptım... acemilik izmir, ustalık van. Van da görüntü izleme görevindeydim, 100 adet kamerayı ve 5 adet PTZ kamerasını kontrol ettim... çok rahat askerlik yaptım görevimden dolayı ama o karda kışta, bir çok arkadaşım kural gereği benden çok ceza yedi ve askerliğini uzattığım insanlarda oldu istemeden de olsa hataları göz ardı edemiyorsun... ve iyiliğimi suistimal edenlere acımadım. bir çok komutan ile sohbetim oldu ve birebir gördüm de neyin ne olduğunu gidip yaşamadan ve zorluğunu çekmeden hiç bir şey için emin konuşma ve yargılama derim. tutanak yazmam için komutan bana sürekli baskı yapıyordu çünkü ilk tutanağı yiyen asker fazladan nöbet tutuyordu... 3 tutanak yerse askerliği uzuyordu... komutanı asla dinlemedim... suçsuz kimseye ceza yazmadım... rüşvet getiren oluyordu rahat bırakmam için kabul etmiyordum millet bana düşman oluyordu ama ben bildiğimden şaşmıyordum... gittiğinde umarım doğru yoldan şaşmazsın.