Bizim millet okumayı araştırmayı pek sevmediği için çok yabancı geliyor olabilir anlatılanlar haklısınız
Teşekkürler iyi niyetiniz için.
Üstad değindiği konulara ekşi de, sosyal medyada fazlasıyla değiniyorlar zaten, yani ben farklı birşey göremedim pek
Aga macbook a da mı eleştiri yapmış ben ilk birkaç dakika dışında tahammül edemedim de
Ya anlamadım hocam millet bilmem kaç yüz bin liralık arabanın direksiyonunu çeker durur gösteriş değil, birinin yaptığı iş teknolojiye yöneliktir, iyi cihazlar edinir hemen yaftalanır gösteriş yapıyor bilmem ne diye bu ne dar görüştür 😂
Bunlar gerçek değil hocam bir ürün pahalıysa bu o ürüne ihtiyacı olan vatandaşın suçu değil 😁
Adam orada bir sürü şey anlattı, ben sadece pahalılık için demedim. (bizdeki pahalılığın önemli kısmı zaten vergilerden dolayı o da ayrı konu)
Özetle zaten çoğumuzun gördüğü şeyleri dile getirmiş.
O nedenle dedim zaten, tespitleri herkesi kapsamaz ama çoğunluğu kapsıyor diye.
Çokta takma ayrıca sonuçta adam bilirkişi değil kendi çapında görüşlerini anlatıyor altı üstü : )
Dedelerimizin kafa yapısını taşıyor benim gördüğüm. (İyi anlamda diyorum) Ama günümüz gerçekleri farklı. Gençler bunları dinlemez bile.