GDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İzlediğim şu videosu ile vardığım düşüncedir.

https://youtu.be/q9xuVmiflws

Adam Iphone'un Türkiye'de satın alınma nedenleri için masaya koyup statü sahibi olmaktan girip, ortadoğu coğrafyasının görgüsüzlüğünden çıktı.

Belli ki ekşi sözlük ile çok içli dışlı. Kendisi acaba hayatında kişisel veri güvenliği, stabilite, kullanım kolaylığı, markaya olan güven gibi unsurlardan haberdar mı...

Sadece Iphone özeline de indirmiyorum bu eleştiriyi kanalın geneline baktığımda da birşeyleri gayet sıradan ele alan, ama hiddetli bir şekilde anlatan bir insandan fazlasını göremiyorum.

Bu kadar abartılan adam bu muymuş ya :d
doktor mükemmel olamaz tabiki ama cok konuda cok yüksek oranda haklı bende takipçilerindenim. sıg sıfatı bence hakkettigi bir sıfat olmamış gösterdigin video da adamın dünya görüşünün çok çok ayrıntı bi parçası bence daha fazla bilgi edinmelisin hakkında bizi rahatsız eden her şey kötü degildir. ben samimiyetine inanıyorum ki bence en önemli mesele samimiyet adam faydalı birşeyler yapmaya çalışıo ve sıg demek biraz haksızlık oluo,hatta toplumun ve mecrasının ortalamasını düşünürsek çoook aşırı bir haksızlık oluyor. bilmiyorum belk sen 100 haluk tatar edecek kalitedesin( gerçekten söylüyorum) ama her şey tersten çalışio gibi bu adamı böyle bir yorumla görmek adalet iç güdümü harekete geçirdi remen. xD ben söyledigi bircok şeyi bizzat deneyimlymiş biri olarak önemli bir deger oldugunu büşünüyotum. ama buna tabiki körü körünr hiç kimsenin takip edilmemesi de lazım o ayrı bir konu . saygılarımla