Bizim milleti tavlamak kolay.
Bizim millet okumayı araştırmayı pek sevmediği için çok yabancı geliyor olabilir anlatılanlar haklısınız
Sen gene de törpüle istersen hocam başlığı,hakaret davası felan açmasın
Teşekkürler iyi niyetiniz için.
marjinalliğe biraz fazla kasıyor evet
Üstad değindiği konulara ekşi de, sosyal medyada fazlasıyla değiniyorlar zaten, yani ben farklı birşey göremedim pek
Hiç izlemedim tanımıyorum ama çokta haksız değil bence

Macbook = starbucks demek değil mi 😅
Aga macbook a da mı eleştiri yapmış ben ilk birkaç dakika dışında tahammül edemedim de
Saçma insanlar saçma düşünceler . iPhone 3G den beri Apple kullanıcısıyım android de sadece s3 çıkınca aldım zamanının bence iyi telefonuydu tüm sektörde ancak 6-8 ay dayanıp sattım . Sonra 1 kez daha Samsung note edge aldım bu kadar güzel tasarım bence yoktu aşık oldum aldık ama 1 sene dayanamadım hatta 5-6 aya sattım.
herkes işine ne gelirse onu kullanır , benim için android olduğu sürece hiç bir cihazın önemi yok
Ya anlamadım hocam millet bilmem kaç yüz bin liralık arabanın direksiyonunu çeker durur gösteriş değil, birinin yaptığı iş teknolojiye yöneliktir, iyi cihazlar edinir hemen yaftalanır gösteriş yapıyor bilmem ne diye bu ne dar görüştür 😂
Adam herkesi kapsamaz ama çoğunluğu anlatan
acı gerçekleri dile getirmiş sadece
Bunlar gerçek değil hocam bir ürün pahalıysa bu o ürüne ihtiyacı olan vatandaşın suçu değil 😁