yunusdemirq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya cevap veren arkadaşlara bilgilendirmek için söylüyorum konu eski ve bu dosyalar ile herhangi bir proje acılmaz çünkü ekstra bir özellik yenilik vs bulunmamakta bu dosyalara 1k verseniz sizin zararınıza diliniz yanmasın
hayırlı forumlar.
Bu dosyalar beklediğim ilgiyi gördü ve alan kişilerden olumsuz bir dönüş yaşamadım ve çoğuda kendi oyunu için kullandı.

Öncelikle bir işe başlarken kendinizi geliştirebilmeniz çok önemlidir. Dosya almakla yapmak arasında çok büyük bir fark vardır. Bu dosyalar standart bir oyun için gereğinden fazla seviyede yeterlidir. Bildiğiniz üzere kişilere göre zevkler vardır. Benim KO anlaşıyım sade ve oyunun özüne yönelik olan bir oynanış tarzıdır. Bu dosyalarda da görüldüğü üzere onu yatsıtmaktadır. Yenilikçi özellikler eklenebilir, bu tamamen alan kişi ve kişilerin isteklerine azimlerine bağlıdır. Unutmayın ki size balık vereni değil, balık tutmayı öğreteni örnek almalısınız, çünkü size kendinizi geliştirme fırsatını veren O'dur. Hazır sunuculardan da alabilirsiniz, ancak firmaya bağımlı olarak yaşarsınız. Derdimi anlatabildiğimi düşünüyorum. İyi günler dilerim.