Allah izin verirse bu yıl KPSS'ye girip önümüzde olacak subaylık sınavlarını deneyeceğim üniversite bitti. Küçüklüğümden beri askerlik yapmak istediğim bir meslek. Ama çevremde askerliği 6 ay yada 12 ay yapıp gelenler hatta bedelli gidip 25 gün yapıp gelenler sürekli çevremde askerlik yapmayı kötülüyor. Bedelli yapıp gelenler bile 1 gün az yapmak için 100 bin tl bile veririm diyor. Özellikle son yıllarda bedelli askerlik sayısında çok fazla artış var. İnsanlar hiç parası yoksa bile askerlikten kaçmak için binlerce tl kredilere giriyor. Çok ilginç geliyor bana bu durum. Ben şahsen bu mesleği severek yaparım ve askerlik yapmaktan yada ortamından hiç korkmuyorum. Sizin düşünceleriniz nedir ? Ben çok fazla milliyetçi bir insan olduğum için kendimi bu mesleğe uygun görüyor olabilirim ama ilerde emekli olacak yaşa gelsem askerden dönmemek için bile elimden geleni yaparım. Bu mesleği o kadar çok seviyorum. (Belli bir yaşta olup işinde gücünde olan insanları anlıyorum. İşini gücünü bırakamıyor olabilir.)