Hygge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşın gencse otele git, ortam iyidir
Yaş genç ama oranın ortamının kötü tarafına kaptırmak istemiyorum kendimi

BilgMuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sezonluk tekrardan otel de çalışabilirsiniz. saygılar
Teşekkürler, sanırım öyle olacak gibi

CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Otelde çalışın hocam

eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o tarz alemin süsü cezbeder insanı ama çok risklidir.kaza bela hatta ölümlü vakalar çok sık duyuyoruz.antalyada çok güzle yerlerde çalışan dj arkadaşım var. seninki gibi sağlam bir başak iş gücü imkanı olsa bırakır o ortamı. sen o ortama dönme derim bir daha kurtulmuşken
Bir yanım'da tam dediğin gibi diyor hocam. Ne eksik, ne fazla.

Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben zamanında barmenlik yaptım, dünyanın en keyifli mesleklerinden bence.

İmkanım olsa yapardım, ortam şahane, eğlenceli iş hem parasıda güzel ben 3 ayda 10-12k kazanmıştım bahşişle.
10-12 K'yı kendi işimden de kazanabilirim fakat bilmiyorum ya ortamı çok başka. 2 3 ay için de kimse almaz otele. Barmen Barların bel kemiğidir. En az sezonluk çalışmalıdır

Netkreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya şu an hayatının en güzel yıllarındasın, tam ortamlara girip sosyalleşmenin zamanındasın. Otel'de çalış derim 2-3 aylığına çok iyi olur senin için.
Keşke 2-3 aylığına alsalar

Muhammet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Barmenlik o kadar zevkli bir meslek ki bir de çalıştığın yere elit kişiler geliyorsa daha çok eğlenceli oluyor çok fazla deneyimim yok ama o güzel şekiller ile müşterinin yüzünde bir tebessüm olduğunda çok iyi geliyor insana kızlara kalp yapıyordum ben hep gerçi
Hocam kaba tabirle karı kız ile işim olmuyor. Müşterilere şampanya patlatıp 2 şişe çeviriyorum hemen kafayı bulup eğleniyoruz. Efsane ortamlar var ya

yunusdm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ortam iyidir ikisini bir yürütebilirsen ne ala
Emin değilim yürütebilir miyim bilmiyorum

Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendinize o kirli hayattan daha güzel sosyal ortamlar bulabilirsiniz
Keşke kolay olsa. İlk önce psikoloji önemli. Bende de onu sağlayacak psikoloji yok

COMEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuanki kendi kazancınız iyise bence bırakmayın asgari ücret maalesef bitti. Size tavsiyem spora başlayın. Biraz vücut yorulsun.
Şuan iyi fakat sosyalleşme taraftarı olduğu için maaş pek umurum da değil. Otel rahat olsa kafi