emincanweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Genel bir inceleme yaptığım zaman gayet başarılı, hoş ve bilgilendirici nitelikte bir sayfanız olduğunu görüyorum, düşünüyorum. Zamanınız varsa uzun vadede kazanç getirmesi açısından sitenize zaman ya da para olarak yatırım yapmanızı öneriyorum. İçerik yapınızı ve yazılarınızı geliştirme yapabilir, ilgili çekici ve arama hacmi olan içerikleri sitenize ekleyebilirsiniz.

Benimde yeni bir sayfam mevcut, 2-3 gün oldu fakat 300 hit istatistiklerinde olduğumu söyleyebilirim anlık olarak. Pes etmeden devam edin, Google kriterlerine göre kullanıcı deneyimi ön planda olan bir site geliştirin.

Herhangi bir konuda destek lazım olursa profilimde bulunan Whatsapp adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Ücretsiz olarak zaman buldukça yardımcı olmaya çalışırım, iyi günler diliyorum.
Merhaba Hocam, değerleri yorumunuz için teşekkür ederim kafamın takıldığı yerler de sizlerle sohbet etmeyi isterim

canbudak99 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu sektörde çok iyi domain adresleri var maalesef. Çok aktif bir sektör seçmişsin. Domain adresin muhtemelen aldığın paradan daha az eder. Tam olarak içerik vs girmediğin içinde şuan tema tam olarak oturmamış yerine. Ondan sonra daha detaylı bir fiyat alırsın. Fakat şöyle söyleyim sana domain + adsense hesabı + lisanslı tema (300TL değerinde) + aylık 80-90 TL gelire sahip + 250 özgün içerik girilmiş olan siteye 700 tl teklif ediyorlar sadece. Ordan kendi sitene fiyat biçebilirsin
Daha öncesinden aynı sektör de defalarca makale yazdım 1-2 domainim ile çalışmalarım sonucun da çoğu makalem 1. sayfa da yer almıştı evet, zor sektör ancak bilmiyorum sanırım zoru seviyorum hocam Teşekkür ederim dönüşünüz için