anilalps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haklısın hocam ancak babamda iş yok pazara bile gelmiyor annemle beni çalıştırıyor
Dayanışma ve yardımlaşma anlamında bu şekilde bir sorun yaşamanıza üzüldüm fakat bu sorunu rest çekme gibi bir şey ile çözmek yerine finansal ve bu iş yükünü üstlenmenin, yönlendirmenin verdiği özgüven ve imkan ile daha mantıklı ve etkili kullanmanızı tavsiye ederim. Babanız pazara gelmiyorsa pazarda iş şartlarını çevre kurallarını bozmayacak şekilde kendiniz şekillendirmeyi deneyin, oturarak çalışma serinlik için vantilatör - serin içeçek gibi şeyler için bir kaç ekipman temini gibi.

Bu tarz bir iletişim ve dayanışma sorununda evin finansal ve iş yükü gücünü üstlenen konumundan uzaklaşmak aileniz ve babanız ile olan iletişimde söylemlerinizi ve gücünüzü olumsuz anlamda kötü etkileyecektir. Bir süre sağlığınızı doktorlar aracılığı ile kontrol altına almak için hem tıbbi, hem iş esnasında kullanabileceğiniz çeşitli alternatifler düşünün bu süreçte hem maddi birikim yapın pazarcılıktan, hem de R10, Freelancer, Upworks, Reddit, Youtube, Google Play gibi platformlar üzerinden ne gibi mesleki, ticari gelir modelleri oluşturabilirsiniz bunun üzerine araştırmalar ve çalışmalar gerçekleştirin kısa vadede, uzun vadede daha etkili ve faydalı olacağını düşünüyorum.