Adigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar 3 yaşında bir kızım var ne yaparsak yapalım iştahı açılmıyor. Doktora götürdüm balık yağı önerdi ancak erken ergenlik yaptığını da söyledi. Erken ergenlik olayı kafamızı karıştırdığı için çok yanaşmak istemedik.

Bu tip sorun yaşayıp sağlıklı bir şekilde bu sorunu atlatan tecrübeli arkadaşların tavsiyesini dinlemek isterim. Hepinize teşekkür ederim.

Son Gelişme

Arkadaşlar, burada ki değerli yorumlardan yola çıkarak karadut özü aldım. Yemek öncesi 2 şeker kaşığı verdik. Sonra ne mi oldu? Vallahi gözlerimize inanamadık. Ben kızımın bu kadar yemek yediğini ilk kez görüyorum. Hanımla yarım saat kahkaha attık. 2 şeker kaşığı karadut özünün bu işi çözeceği hiç aklımın ucuna gelmezdi.

Yine de yolun başındayız kontrollü bir şekilde devam edip gelişmeleri takip edeceğiz. Fakat çok samimi söylüyorum ki yemek öncesi 2 şeker kaşığı karadut özü yiyen kızım max 45 dk sonra sofrada neler yedi, neler.. Tavsiye veren, emeği geçen, yorum yapan tüm herkese çok teşekkür eder yemek yeme problemi yaşayan çocuklar için karadut özü denemelerini şiddetle tavsiye ederim.
Bizim paşada etki edecekmi bakalım Sinirli umarım içirelim derken bize sinirlenmez