1-2 gun harika hissetriyor sonra uyuyamiyorsun zombi oluyorsun 2 saat uyuyosun bi anda uyaniyorsun mutsuzluk hissi vs vs ben en son olmucak bu dedim sonada yaktim ilaci başlama jacobs çözünebilir kahve içiyorum 2 bardak hizli hizli elim ayağim titriyor fena odaklaniyorum fişltre kahvede deneyebilirsin.
ek olarak metamfetamin benzer amfetamin maddesi bulunuyor dikkat et!
bildiğin uy0şt0rucu yani.. uzak durmak lazım
siciline kırmızı reçete işlenirse rütbeli asker olamazsin polis içinde son 2 yıl ilaç almama şartı var + olarak ehliyet alırken psikiyatriden ehliyet alabilir raporu alacaksın biraz ciddi ilaçlar bunlar ritalin ve concerta ikiside en yüksek doz reçete sahibiyim istedigim zaman alabiliyoruk ancak siciline işleniyor bir nevi.tavsiye etmem.
değerli yorumun için teşekkürler
Bu konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Netflix'te "Take Your Pills" belgeselini izleyebilir, iyi-kötü yönlerini anlatıyor Adderall ile alakalı. (Adderall: Concerta, Ritalin ile karşılaştırılan Amerika'da yaygın bir ilaç.)
netflix özendirmek için elinden geleni yapan bir platform. en iyisi doktor tavsiyesi
Concerta 54 mg kullanıyorum + ritalin.
Evde 2 kutu var concerta ara sıra kullanıyorum 1 ayda 2 kere felan çünkü nerdeyse 15-18 saat etkisi var. Ve düşüsü kötü.
Ritalin kullanmanızı öneririm 3-4 saat etkisi var.
çok zorlarsa ritalin doktor tavsiyesi ile alınabiir.