Adsense hesabımda 6 gün önceye kadar herhangi bir problem yoktu. Her gün birbirine yakın kazançlar geliyordu fakat 6 gün önce şak diye kesildi. Herhangi bir ban veya sınırlamada gelmedi. Hala şuan aktif olarak reklamlarım var fakat sadece sayfa görüntülenmesi alıyorum herhangi bir tıklama , tbm vb hepsi 0. Bu olay daha öncede başıma gelmişti fakat bu kadar uzun sürmemişti hatta ben bunun benden kaynaklandığı o gün siteye herhangi bir etkileşim olmadığını sanmıştım fakat bu seferki baya fazla sürdü ve hala devam ediyor. Kendim denedim farklı bir ip üzerinden siteye girdim herhangi bir reklama tıkladım bir kez denemek amacıyla fakat gene herhangi bir değişim olmadı. Normalde geçersiz tıklama olarak algılasa bile ilk başta tıklama ve kazancı algılar daha sonra adsense geçersiz tıklama olduğunu anladığında geri alır ama bunda tıklama gelmiyor bile. Şubat ayının sonlarında sınırlama yemiştim normalde aldığımda en uzunu 1 ay sürmüştü fakat bu aldığım tam 2 ay sürdü. Bu durum neyden kaynaklanmış olabilir ve nasıl çözülür ?