ysozmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler. şöyle doğal yollu bir şey lazım ozaman ama ne ?
Görsel eğitim setleri size uygun olmayabilir. PDF bazlı, kitap bazlı eğitim setlerini kullanmayı deneyin isterseniz aldığınız kurs çok pahalı değil ise veya metin bazlı versiyonu mevcut ise. Gerçekten değil böyle PDF - video ayrımı kimisi PDF'ye tahammül edemiyorken kimisi kalın kitaplardan hoşlanmayıp illa ki PDF gibi dijital metinler aracılığı ile daha iyi fayda elde edebiliyor.

Bunun dışında Dehb için ilaç olmayıp gıda - vitamin amaçlı Ginkgo biloba kullanımı - araştırmaları - testleri vardı sanırsam ( Prof. Dr. Erdem Yeşilada / Dikkat eksikliği bozukluğu sorununa ginkgo özütü etkili (erdemyesilada.com) )

-İş eğitim hayatınıza olumsuz etki etmeyecek ise farklı saatlerde içerikleri izlemeyi deneyin. ( Ben gece uyanık olmayı, gezmeyi sevmem ama açık konuşmak gerekirse ilaç içip içmeyeyim akşamları çok daha gerçekçi ve sakin oluyorum. Hayalperestlik, aşırılıklarım gündüzlere kıyasla geceleri çok daha normal gündüzleri çok daha fazla sevmeme rağmen...)
-İçerikleri izlemeden önce veya sonrasında basit veya orta seviyelerde spor yapıp izlemeyi deneyin.
-Öncesinde veya sonrasında yada eş zamanlı kısık - tek düze çeşitli melodilerle izlemeyi deneyin.
-İçeriği izlerken konsantrasyonunuzu, dikkatinizi bozmayacak şekilde kalem veya stres çarkı çevirmeyi de deneyebilirsiniz.
-İçeriği izlemeden önce çok keyif hobi ve alışkanlıklarınızı yapıp deneyin başka bir günde izlemeden önce hoşlanmadığınız ama yapmanızın sizin ve çevreniz için gereklilik - faydalı olduğu şeyleri yapıp izlemeyi deneyin. ( Evi düzenlemek, toparlamak, bilgisayarda, kitaplıktaki atılacaklar - temizlenecekler, düzenlenecekler ile uğraşmak, bir kaç bulaşık yıkamak )

Hastalık parametresi dışında ödül - tatmin ve sabır arasındaki sorunlarla ilgili aklımda kalan diğer şeylerde şekerli, kısa sürede yüksek haz - keyif veren en basit - normal aktiviteleri bile azaltmanın da olumlu etki gösterebileceği konusunda araştırma yapabilirsiniz. Tüm bunları niye yazıyorum diyecek olursanız kendime de merhem oluşturmaya çalışıyorum galiba @ysozmen;