Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın ben hiçkimseyi kışkırtmıyorum.
R10 da sağlık konularının %90ı iftira demişsiniz Kimsenin kimseye iftira atması gibi bir şey yapacağını düşünmüyorum.
Yaşanan durum gerçek ve sebebi olmayan karşı tarafın birikmiş patlaması olduğunu düşünüyorum. Ki karşı tarafla ilgili bir yanlışlık yapmadım odadan sakince çıktım 184 aradım durumu bildirdim, hasta haklarına durumu bildirdim, CIMERE Durumu bildirdim. Her aklı başında insanın yapması gerektiğini yaptım karşıma geçip iftira atmayın milleti galeyana getirmeyin gibi konuşup dikkat çekmeye çalışmayın lütfen. Size cevap vermek durumunda bırakıyorsunuz sorun benmişim gibi.
Lütfen anlattıklarım dışında bir şey yaşansa söylerim zaten...
Kimsenin kimseye iftira atabileceğini düşünmüyorsunuz da şerefli bir memurun saçma sapan davranışlarda bulunabileceğini düşünüyorsunuz yani bu da bana mantıklı gelmiyor. Dikkat çekmek gibi bir amacım yok zaten forumda ticaret yapmayalı seneler oldu çünkü bu forumda ki çoğu insandan umudumu kestim. Her neyse ne söylersek söyleyelim bir şeyleri değiştiremiyoruz artık her şey kaosa doğru gidiyor sanki ve gerçekten insanlardan soğumaya başladım sorsan herkes melek ama madalyonun öteki yüzü zifiri karanlık...

Ek olarak: Hakkınızda hayırlısı olsun eğer gerçekten bu olay yaşanmışsa lütfen olaya kişisel bakın olur mu?