Haksız iftira demişsiniz Yaşamış olduğum durum da bir iftira yok bunu kesinlikle kabul etmiyorum lütfen azınızı toplayın karşımda ki kişi soru sormama sinirlenen bir yapıda insandı. Göstermiş olduğu tutuma sağlıklı ve mantıklı yaklaşarak gerekli mercilere şikayetimi yaptım ve durumu kamu oyu ile paylaşmak benim en tabi hakkım burada kimseyi bir şeye yöneltmeye çalışmıyorum yaşadığım durumu aks ediyorum tabi inanmaya bilirsin o hastanenin kamerası var gerekli merciler ayağa kalkıp bana bağırmaya başladığının görüntüsünü izler....
Sizlere iyi forumlar
Evet eliniz de delil varsa mutlaka kullanın ancak bu olayı milleti kışkırtacak şekilde lanse etmenize gerek yok. Bakın forumdaş olarak bende sizi desteklerim ancak şu sağlıkçı kesimden yana mağdur olduğunu söyleyen kesimin %90'ı tamamen iftira ve yalan üzerine geçinen insanlar. Bakın sağlıkçılar kadar sözlü veya fiziki şiddet gören hangi meslek var söyler misiniz? Ama hepsi çıkıp ben mağdur oldum demez hakkını yasal yollardan alır. Foruma böyle konular açmak çözümden ziyade vandalların ekmeğine yağ sürer ve devlet kurumlarının itibarını zedeleyici bir tutum olur.
Meseleye sadece kişisel bakın asla ünvanlara ve kurumlara karşı bir saygısızlık yapmayınız.