Merhaba Arkadaşlar,
3-5 Aydır sol göğüs ağrısı çekiyorum ara ara derin nefes alırken hafif bir acı veriyor. Bu aralar eğilirken doğrulurken hafif acısı mevcut.

Doktora gittim. BT, Toraks , Kalp ile ilgili belki bir sıkıntı vardır diye kardiyolojiye göründüm. Koşu bandına çıktım EKG vs hepsi çekildi. Kan tahlilleri de yapıldı, solunum testi de yaptılar. Ancak ne hikmetse hiç bir şey çıkmadı en son BT taramasında. 2020 yılında sorunsuzdu girdiğimde ancak 1 ay önce girdiğimde BT ye , ''Sağ akçiğer de alt lob anterior segmentte lineer tarzda fibrotik bant izlenmiştir. '' Bunu doktora sorduğumda geçmişte ateşli vb bir hastalık geçirmiş olabilirsin akciğer de hafif zarar görmüş gibi bişiyler söyledi ama önemsiz dedi.

Yani kısaca arkadaşlar sol göğsümdeki ağrı devam ediyor psikolojik desem değil çünkü, yaşam kalitemi etkiliyor. Eğilirken doğrulurken yada derin nefes aldığımda sanki bıçak saplanıyor. Doktora Emar (MR) giriyim hocam dedim şuan gerek duymuyorum dedi. Bu durumu yaşayan veya nasıl bir yol izlemeyelim anlamadım. Acaba Emara mı girsem bilemedim.