Merhabalar yaklaşık 10 gün kadar önce açtığım genel blog sitemde bir index sorunum var. Site üzerinde yaklaşık 50 tane özgün makalem bulunmakta. Bu makalelerin her birini ciddi uğraşlarla ve tamamen özgün olacak şekilde yazıyorum. Zaten birçoğu da uzmanlık alanımın içinden makaleler. Makaleleri yayımladıktan sonra google search console üzerinden manuel olarak index aldırıyorum ve birkaç saat içerisinde mutlaka indexlenmiş oluyorlar. Dananın kuyruğu da burda kopuyor.
Makalelerimin bazıları indexlenmiş ve daha önce google da görülmüş olmasına rağmen birkaç gün sonra arattığımda google da görüntülenmiyorlar.
URL ile google search console üzerinden arattıdığımda ise bu makaleler gönderildi ve dizine eklendi olarak görünüyor. Ama herhangi bir şekilde google da arayarak bulamıyorsunuz.
Sayfalardan herhangi biri googledan ceza almış ya da manuel işlem yapılmış değil ayrıca google search console da herhangi bir kapsam hatası ya da başka bir hatada görünmüyor.
Bunun neden olabileceği ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
site adresini özelime atarmısın