3 sene üstü değerli bir sektör tecrübesi varsa o para anasının ak sütü gibi helaldir. Asıl siz şu mentaliteden çıkın hocam.
İyi bir dijital pazarlama uzmanı sizlere 18 bin tlden çok daha fazlasını (sadece maddi olarak değil mental olarak da düşünce tarzı olarak da) katacaktır.
Doktorların maaşının az olmasının suçlusu dijital pazarlama uzmanları değildir ki devlet yerine özelde uzman doktorlar xxx.xxx tl leri rahatlıkla kazanmaktadır.
Kimsenin maaşı kimseyle karşılaştırılamaz bir mavi yakalı beden işçiliği ile çok yoruluyor olabilir ama bir ofis çalışanı da oraya gelene kadar hayatında bir çok şeyden vazgeçmiş kendini geliştirmek için vakit ayırmıştır vs.
Sizin bütçenizin üstündeyse kabul etmezsiniz fakat buraya gelip de dijital pazarlama uzmanlarını aşağılar şekilde sanki o para onlara çokmuş gibi, hak etmiyorlarmış gibi vs. konu açmak en kibar tarifle ayıptır.
Emin ol senin yaşıdnan fazla sektördeyim çok büyük markaları yönettim kimse bilmez burada yorum dahi etmiyorum yutturabildiğinize kitlenize gidersiniz ancak Bana temelden yok amele mi ofis çalışını ne alaka? Ben nerdeyim sen nerde? Konu kapandı yedirebildiğine yazarsın