Bakın ben kimin hakkında bunu söylediğinizi bilmiyorum ancak şu beni rahatsız ediyor. Kişi emeğinin karşılığı için bir fiyat belirlemiş. Siz beğenirsiniz yada beğenmezsiniz bu tümüyle sizin takdiriniz. Dersiniz ki aylık 5000TL çok fazla örneğin. Bu tamamen sizin bileceğiniz bir şey ve hiç kimse bu konuda hiç birşey diyemez. Aynı durum ücret talebinde bulunan için de geçerli. İster 18.000 TL der ister 20.000 TL. Ücretini verecek olmak karşı taraf ile ilgili her türlü hak sahibi olmayı gerektirmez. Fazla ise ucuz olana bakarsınız ancak insanlar hakkında bu şekilde konuşmak beni gerçekten rahatsız ediyor.

Seodeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cidden çok komik bir durumla karşı karşıyayım herkes tabiki emeğini almalı buna hem fikirim ama cidden bizim ortamız yok. Dijital pazarlama uzmanı ilanı giriyoruz ücret beklentisi 18.000 TL gibi rakamlar yazmak nedir? Yani geçmişine bakıyorum kimdir nedir değecek birşey sanırım hiç biirşey yok 6 ay orada burada çalışmış istenen rakam yazılımcı parasından fazla. Doktor bile o kadar ülkede maaş almazken millet gerçekten tuttuğunu koparayım modunda yazık kalifiye bulmak başlı başına sorun