Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • Unvan: NETKREATİF BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
  • Yaş17
“Comnet, Radore, Netinternet, PenDC, DGN kullandım.”

Sakın yanlış anlama aşağılamıyorum yaşını. Ama 17 yaşındasın trdeki 5 dc yi nasıl böyle profesyonelce deneyimledin?

Evet şaşırtıcı gelebilir 17 yaşındayım ve 2.5 yıldır kendi cihazlarım mevcut. Bu işe ilk başladığımda Radore'de cihazım mevcuttu elektrik kesintileri ve saldırılar nedeniyle Comnet'e geçtim. Yorumunuzu beğenen @PoyrazHosting; firmasının kabinine geçmiştim o zaman, eğer ki kendileri hatırlayacak olursa çok fazla ping ve internet hız düşüklüğü sorunu yaşadım, bundan dolayı cihazımda parça değişikliği bile yaptım ama çözüm alamadım. Sonrasında bir çılgınlık yapıp Netinternet'e geçtim elektrik ücretlerine gelen zam boynumu büktü aynı zamanda hat ara ara dakikalık down oluyordu 1.5 ay falan barındım orada, sonrasında DGN geçtim oradada down olma sorunlarını yaşayınca PenDC'nin ilk açıldığı zamanlar kendilerine geçtim yüklü saldırı yemişti datacenter komple down oluyordu 2-3 gün rahat kapalı durdu sunucular, sonra müşteriler baş ağrıtmaya başlayınca tekrar DGN döndük orada da bir tık stabildi işler iyi gidiyordu sonra down problemleri tekrar başladı. PenDC kendisini daha güçlendirdiğine inanarak yine PenDC'ye geçtim yine saldırı ve down problemleri gelince dayanamadım farklı bir firma arayışında Netbudur'u buldum, kendilerinde yine az çok problemler yaşadık elbette ancak şu an her şeyim stabil müşterilerime güzel bir hizmet sunabiliyorum. Böyle bir maceram var. Sunucu teknolojileri konusunda profesyonelim demesem bile yaşadığım sorunlar bariz ortada bundan dolayı o datacenterlardan memnun olmadığımı dile getirdim.

17 yaşındasın okulun yok mu nasıl uğraşıyorsun ne biliyorsun derseniz, 12. sınıfım normalde ancak son yıl açığa geçtim şu an derslerime falan çalışmıyorum hayatımı internete adadım meslek olarak seçtim yaptığım işi. Öyle diğer yaşıtlarım gibi bir heves değil. Uzun süredir sektördeyim hem sunucu tarafında hem yazılımsal tarafta.

Yorumunuz için teşekkür ederim umarım yeterli olmuştur sizin için.