Cnkrt2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tanıtım yazısı kalıcı olarak alındığı takdirde çok güzel etkisi olan ve elde edilen backlinkin sürekliliği nedeniyle daima ihtiyacınız olan birşey bunu tanıtım yazısı satışı yaptığım için söylemiyorum.

Elbette ki her satıcı ticaretini düşünür ancak sitenizin gelişimi için yeterli bütçe ayırma imkânınız varsa önceliğiniz daima tanıtım yazısından yana olmalı bence.

Tanıtım yazısına ek olarak chrome backlink, ekşi sözlük entry alınabilir.

Reddit gibi sosyal imleme sitelerinde tum içeriklerinizi paylaşmanızı öneririm.

Daha üst sıralarda çıkabilmeniz için sitenizin hızlı olması önemli bir kriter. Kullandığınız tema olabildiğince hızlı olmalı bu konuda generatepress, geoit gibi temaları öneririm. Hız için ek olarak perfmatters ve wp rocket mutlaka bulunmalı bence.

Seo eklentisi için Rankmath Seo günümüzün en iyisi denilebilir ve hatta indexing api eklentisi rankmath seo eklentisinin içerisinde mevcut.

Tüm bu düzenlemeler ve çalışmalar ile daha hızlı indexlenme elde edebilir ve üst sıralarda yer almanızı kolaylaştırsınız hocam.
Hocam Rankmath Pro kullanıyorum siteye çok değer vererek açtım 1000 kelimeye yakın SEO uyumlu içerikler ekledim günde 2 adet aynı saatlerde yazılar paylaşıyordum indexlerde ve sıralamalarda sorun yoktu zaten denemeler yapmak için açtım siteyi daha sonra tanıtım yazılarının çok aşırı pahalı olduğunu görünce her içerik için ayrı ayrı tanıtım yazısı alacak bütçem olmadığı için biraz ara verdim site bu duruma geldi bir yandanda adsense başvurusu yaptım bari adsense onaylanırsa devam ederim bir umut dedim aktifliği yitirince adsenseden bile cevap gelmedi ama en kısa sürede tanıtım yazıları ve backlinkler ile tekrar aktif hale getiricem siteyi