farukcatak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Instagram E-Ticarete girmeyi planlıyorum. Sizce Instagramda ne güzel satar? Güzel bir reklam bütçesi ile gireceğim. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar
(Dropshipping sağlayanlar teklifte bulunabilir)
Eskiden e ticaret yapıyordum bu nedenle sana bu konuda biraz direktif verebilirim. Reklam konusunda biraz farklı methodlar uygulaman lazım sürekli kupon kullanmak gibi.
kapıda ödeme ürün satacaksan satacağın ürünün Kar oranı yüksek olmalı çünkü fraud yersin adam sipariş verir almaz sen 50 sattım sanırsın 20sini alan olur hevesini kırmak için söylemiyorum kesinlikle beni yanlıs anlama tecrübeli oldum için belirtiyorum.

Ek olarak potansiyel müşterilere ulaşmak istiyorsan adwords yapmalısın google adwords hem potansiyel müşteri hem iyi. çünkü gelen o malı almak için geliyor yani dükkana gelmiş gibi düşün ama facebookta oyle değil adam heves edip o an almak istiyor cayıyor potansiyel müşteri olarak doğru seçim google. bir iki aylık eğitim sürecinde iyi bi adwords bilgisine sahip olabilirsin facebook instagram konusunda hevesini kırmak istemem ama durum bu şekilde. Ticaret yapalım dersen adwords uzmanlığım var istersen yardımcı olabilirim ama en iyisi senin iyice adwordsu kapmış olman.