digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kimseden sözümü esirgemem beni bilen bilir.
Allah sizin gibi müşteriler ile hiç bir satıcıyı karşılaştırmasın.
Hakkınızı hukukunuzu bilmiyorsunuz.
Kendi bilinçsizliğinizi bırakıp eczacıyı suçluyorsunuz ve adama yerel işletmelerde düşük puan verip negatif yorum yapıyorsunuz.
Neden? Çünkü okumanız yazmanız olduğu halde küçük bir kağıdı okumaya üşeniyorsunuz.

Eczacının görevi senin kıyafetlerini korumak kıyafetlerin konusunda uyarı yapmak falan değildir.
İlacı sürdükten sonra ne giyeceğiniz ve giydiğiniz kıyafetin kumaş ve boya yapısı eczacının ilgi alanında değildir.
Eczacı size ilacı ne sıklıkla ve hangi dozda kullanacağınızı söyler geçer.

Böyle saçma sapan bir konuda bana da kötü yorum yazsanız ben de size benzer tepki gösterirdim.
Eczacının hiç bir suçu yokken kendi bilinçsizliğinizin ve tembelliğinizin suçunu eczacıya atmışsınız.
Okuma yazma bilmeyen yaşlı cahil bir insan değilsiniz.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama cildinize kimyasal bir madde sürdüğünüzde bu maddenin kıyafetler ile temas etmemesi gerektiğini bu yaşa kadar öğrenmediyseniz eczacı ne yapsın?
Eczacı bir krem verirken bu kremi kıyafetine değdirme, burnuna sokma, gözüne sürme, yalayıp yutma diye saçma sapan tavsiyeler mi verecek?
Bence de o yorumu silin.
Eczacı sağlık danışmanınızdır terziniz değildir.
Kumaş boya attı diye eczacı şikayet edilmez.
Hay yaşa hocam Ağzımdan aldın tüm cümleleri.
Allah göstermesin tişört yerine belki size birşey olacaktı bu tip şeylerde reçeteler kitapçıklar okunur.
Eczacı oldu olucak gelip kendi sürseydi