Geçen sene HVKK Subay alımı için başvurmuştum puanım yetmedi,vatani görev gittim. Orada HVKK çıktı, usta birliğinde(Genelkurmay) yanında olduğum Paşa kızmıştı neden KKK seçmedin diye. Puanım yetiyordu aslında da işte (:
Gittim gördüm,er/erbaş bile havada çok degerli. Ben ısınamadım karaya,havanın postalından üniformasına kadar mükemmel. Bakalım bu sene de deneyecez inşallah
Denizden geçince Kara Kuvvetleri eğitiminin ilk gününde 2 paket sigara içtim 1 günde, dedim nereye geldim ?

Sonrasında KKK'nin nosyonunun bu olduğunu idrak ettim. Hava > Deniz > Kara olarak sıralayabiliriz. İnşaallah Hakkınızda hayırlısı olur başarılar şimdiden çalışmaya devam.
ne güzel birşey. gerçekten helal olsun
Teşekkür ederim hocam.
hocam allah utandırmasın hayırlı olsun forumda askeri personel görmek çok güzel oldu
bi ara sıklıkla tsk'ya bağış yapardım biriktirdiklerim ile hep merak etmişimdir tsk bağışları doğuyamı gidiyor yoksa bütün tsk'yamı
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler hocam. TSK bağışları büyük çoğunluğu Şehit ve Gazilerimize gider, Bu ailelerimize ve bizlere emanet bıraktıkları çocuklarına harcanır . Bizlerin malzeme vs. ihtiyaçları zaten ödenek kanalıyla karşılanıyor