Selamlar,
%99'un da üstünde başarı yakaladığım teknik analiz yöntemi ile alakalı birebir eğitim vermek istiyorum.
Eğitim fiyatı: 5 TL
Şaka değil; kar amacı gütmediğim, maddi açıdan beklentim olmadığı için sembolik bir ücret belirledim. Niyetim herkesin öğrenmesi, bilinçlenmesidir. Tüm forumun bu alanda bilinçli olmasını istiyorum.
Eğitim almak isteyen kişilerin Tradingview hesabı açması (ücretsiz olması yeterlidir) ve ilgilendiği coinleri takip listesine eklemesi gerekmektedir.
Eğitim almak isteyen kişi bilgisayarıma bağlanacak ve işlemleri birebir anlatacağım. Kişiye özel anlatım : )))
Yüzlerce, binlerce kişiye birebir eğitim verebilirim, hiç gocunmam yeter ki Hasan'ın parası Hans'a gitmesin.
Forumda bu şekilde birebir eğitim almak isteyen olur mu acaba?
(Eğer talep olursa, günde 1 kişiye eğitim verebilirim. Vakit bulabilirsem 2. ya da 3. kişiye de yardımcı olabilirim çünkü işlerim aşırı yoğun)
Video şeklinde ve isteyenlerin satın alabileceği formatta sunarsanız çok daha fazla kişi bundan yararlanma imkanı bulur diye düşünüyorum. Eğitimi izledikten sonra soruları olan arkadaşlar olursa onlar için de bir soru cevap etkinliği düzenleyebilirseniz bu şekilde eğitimde öğrendiklerini pekiştirme şansı bulabilirler.