Merhaba arkadaşlar, zamanında özenerek bir ps4 pro almıştım daha sonra cihazı sattım pc de olduğu gibi keyif alamamıştım asıl konuya gelecek olursak ;

psn hesabımı satıyorum hesapta bulunan oyunlar ;

Satın aldığım oyunlar :

- Gta 5 Premium edition ( Cd li ) ( kargosu tarafımca gönderilecek )
- Far cry 5 ( dijital psn hesabından al)
- Pubg ( Dijital psn hesabından alma )

önemli not : Biliyorsunuz ki playstation da online oyunlar oynarken psn hesabımızda aylık yıllık şeklinde psn plus alıyoruz online oyunlara girebilmek için ve biliyorsunuzdur ki her ay 2 bazen 2+1 şeklinde psn oyun veriyor fakat şartı psn plus satın aldığınız süre boyunca bu oyunlara erişebilirsin diyor sayısını bile hatırlamadığım kadar oyun aldım 64 adet diye aklımda psn plus’ ı mecbur kalıp online oyunlar oynamak için zaten mecbur alıyoruz bu zamana kadar ben tüm verdikleri oyunları ekledim, + olarak gta 5 sevenler için şunuda belirtmek istiyorum garajlar evler vs full yapılı alınmış ve para kasılmış şekilde kullanabilecekler garajlarda issi vs kopyalayıp para kasıyorduk birazda eğlencesine oynuyorduk ekibim ile.

İstediğim fiyat 800 tl oyunların güncel piyasa değerleri göz önüne alınıp + psn plus’ ın verdiği oyunlarıda eklediğimi göz önünde bulundurursak gayet uygun olduğunu düşünüyorum ilgilenen arkadaşları bekliyorum iyi akşamlar dilerim.