eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yayladayız fazla eczane yok 2-3 tane. bir tanesinden solunum cihazı aldık.adam dediki 1 gün kullanım hakkınız var beğenmezsenzi getirin dedi.1 gün kullandık beğenmedik.geri götürdüğümüzde almadı. biz buraya ilaçta yazdırıyorduk.neyse ürünü mecbur kullanıyoruz ama yanında daha kalitelisinide aldım başka eczaneden. o eczane ile ilişkimi kestim.200 liradan az bir fiyatı vardı ürünün zorla aldıracak değildim.

sonra 2 hafta kadar geçti baktım bu bizim bilgilerimizle iznimiz olmadan anneme dolu ilaç yazmış kendi kafasına göre.gelin ilaçlarınız hazır yada elman gönderelim getirsin diye. ya dedim sen onalrı iptal et.benim yerime bilgilerimi kaydederek nasıl sipariş ilaç geçersin dedim. dedim bak şikayet ederim.sosyal medya gücümde var seni ifşa ederim dedim.tamam dedi iptal ediyoruz.

sonra şehire indik evimizin oradan ilaçları alacağız.eczane alamazsınız dedi. 1 ay önce almışsınız daha süresi dolmamış dedi. şimdi bu eczane iptal etmemiş ilacı hemde ilacın üzerine yatmış oldu. ve biz ilaçları alamadık annem kalp ve tansiyon ilaçları mağdur oldu pahalı ilaçlar ve para verip almak zorunda kaldık.

bir yanım haziranda yaylaya gideceğim bul o eczacıyı diyor dağıt diyor ortalığı. diğer yanım sadakam olsun diyor. kararsız kaldım
Neden dayılık yapmayı düşünüyorsun hocam?
SGK'ya bir dilekçe yazacaksın.
Şu eczane bizim bir talebimiz olmadığı halde bizi arayarak ilaçlarımızı hazırladığını söyledi.
Biz ilacı almayacağımızı ve iptal etmesini istedik.
Başka eczaneye gittiğimizde ilaçların iptal edilmediğini gördük.
Talep etmediğimiz ilaçlar bize reçetelendirildi ve teslim edilmedi.
Eczacılar odasına da benzer bir dilekçe ile şikayet edin.
Devlet işleri bürokratik işler baş ağrıtır.
Hele hele hastanın talebi olmadan ilaç yazıp, ilacı teslim etmeyip üzerine yatan eczane hırsız yerine düşer.
SGK anlaşması tehlikeye düşer gelip kapınıza ağlarlar.