SalihDurak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alıntıda göreceğiniz üzere logonun yapısı konusunda aynı fikirdeyim burada şunu eklemek isterim;
  • "Güzel" kavramı göreceli olduğundan her logoyu herkes beğenmemesi gayet olağan bir durum. Alıcı ile satıcı arasında "beğenmek" noktasında sorunlar olabilir. Bu sürecin bir parçasıdır.
  • Eğer "profesyonel" bir çalışma arzu ediyorsanız "profesyonel" olan biri veya bir ajansla çalışınız. Bütçenizi de ona göre planlayınız. Bana göre güncel piyasada gerçek manada profesyonel bir logo 1250₺'den düşük olmamalı, tabii profesyonel hizmet aldığınızda yaptıkları sunumdan bile logonun amacı, verdiği mesajı anlayabiliyor olmanız da fiyatın hakkını veren bir durum.

Kişinin portföyü böyle logolar ile dolu değil. Ayrica burda bende belirtiyorum 150 ye bu olur 500 e bu olur diye müşteriye sunulmadiktan sonra müşteri portföyünde gördüğü gibi çalışma ister.

Sorun burda para değil. Ben fazlasını da okeyim.

Arkadaş ne dediyse iş öncesinde gönderdim. Benim izah ettiğim bu paraya böyle bir çalışmayı hak etmiyor düşüncesindeyim.

Açıkçası konuyu da bundan açtım. Ki kimse bu çalışmanın 150 lira hak edeceğini de düşünmemiş.