ygtgldsgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.
Şunu merak ediyorum, Wordpress ile kurumsal bir web sitesi satışlarında gördüğüm çoğu fiyat 900-1200TL arasında. Tema, hosting, domain gibi birçok masraf varken satıcılar bu satışlardan ne kadar kâr elde etmekte?

Ben de yakın zamanda kurumsal siteler oluşturarak satış yapmayı düşünüyorum da bilmediğim şeyler varsa öğrenmek istiyorum. Yaptığım araştırmalarda hosting ve domain satışlarında 1 yıllık paketler 400-500 lira civarını buluyor, temayı kendimiz yapmıyorsak veya ücretsiz tema kullanmıyorsak tema ücreti de buna ekleniyor. Bunları daha ucuza mal etme yöntemi var da henüz ben mi bilmiyorum acaba?

Çok acemiyim, bu piyasalara hâkim değilim hatam varsa mazur görün lütfen. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

genelde gördüğüm kadarıyla çoğu kişi tema için envato elements kullanıyor 1 aylık lisans alıp 10 liraya yıllık sunucu işini de kendi resellerları üzerinden kullanıyorlar zaten onun dışında da reseller kullanmayanlar yıllık 450 lira civarı paketleri tercih ediyorlar 75 lira da google domains 535 lira mal edip üzerinden 665-700 alıyorlar zaten 2 günde de teslim ediyorlar hiçbir olay olmadığı için..