Hacklink satışı yaptığımızı ima ederek iftira atıyorsunuz ve ticari profilimizi karalamak üzere bir yaptırımda bulunuyorsunuz ve bunun şuan farkında mısınız bilmiyorum. Fikir özgürlüğünüz var ve benimde yanlış yorumunuza yanıt verme özgürlüğüm var. Ayrıca iletmiş olduğunuz alıntıladığım yanıtınızda hacklink satışı yaptığımı ima etmeniz ve gerek sitelerimizin, gerek hizmetlerimizin bilincinde olmayarak attığınız bu yorum, arkadaşımızın açtığı bu konuda; sorduğu soruya verdiğiniz yanıt gibi yanlış ve etik değildir.
Mesajınızı lütfen kaldırmayınız şikayet ediyorum. Moderatör arkadaşlara da gerekli incelemeleri yapması adına sitelerimizin listesini ileteceğim. İyi forumlar.
Ben fikirlerimi dile getirmekte istediğim gibi özgürüm. Kimseye sizin gibi hakarette etmiyorum merak etmeyin. Rica ediyorum madem şikayet edeceksiniz durmayınız ve direk şikayet konusu açınız. Bakalım bu forumda sizin satışlarınız mı yoksa bizim fikirlerimiz mi önemliymiş görmüş oluruz. Siz kendinizce bu kadar savunduğunuz gizli link eklemeyi madem etik buluyorsunuz konunuza eklememe gerekçenizi sorabilir miyiz? Madem ki çok dürüst ve güvenilir hizmet veriyorsunuz; o halde bu şekilde mi olması gerekiyor ki footer link diyerek gizli link satışı yapıyorsunuz? Ben 10 seneyi aşkın süredir SEO ile ilgileniyorum, ancak forumda bu hizmetlere yönelik herhangi bir faaliyetim olmadığı için sanmayın ki konuya uzak birisiyim.